Hva er klassisk homeopati?

Det greske ordet homois betyr ”lignende” og pathos betyr ”lidelse.” Sammen peker de på hovedprinsippet i homeopatien: like behandler like.

Sagt på en annen måte: stoffer som forårsaker sykdommer hos en person eller andre levende organismer, kan kurere samme sykdom.  Dermed har vi en behandlingslov¸ et prinsipp å basere helbredelse på !

Samuel Hahnemann, en tysk lege som levde på slutten av 1700-tallet, utformet dette prinsippet.  Siden den gang har denne måten å helbrede på bredt seg ut over hele verden og er i ferd med å bli nåtidens og fremtidens medisin.

Homeopati er en holistisk terapiform; dvs. at den behandler hele pasienten på alle plan i stedet for å fjerne enkeltsymptomer.

Homeopati anvender medisiner som har blitt testet ut på mennesker.  Ørsmå doser av stoffer fra menneske-, dyre-, plante- og mineralriket, blir fremstilt på en måte som er helt spesiell for homeopatien.  For mange er det en utrolig opplevelse hva disse ørsmå oppløsningene kan frembringe av helbredelse.

Vitalkraften som vi alle har inne i oss  blir styrket av de homeopatiske medisinene slik at den begynner å kurere seg selv.  Dermed kan mange sykdommer som er blitt sett på som uhelbredelige, kureres av homeopati.  Dette har homeopater, med og uten medisinsk bakgrunn, dokumentert gjennom 200 år.

Måten homeopati virker på  forstår man ikke fullt ut. Derfor blir homeopati ofte avvist av medisinsk personale. Etter hvert har det blitt generell forståelse for at hvert menneske har en aura rundt seg, som kan avfotograferes ved et såkalt ”Kirlian-foto.”  Det er her homeopatiens virkning vil kunne måles i fremtiden.

Du er med dette invitert til å tre inn i denne verden av tilsynelatende magisk kunst og vitenskap for å oppnå helbredelse på alle plan.  Bli en klassisk homeopat.

Som Hahnemann sa: ”Det høyeste mål i helbredelse er rask, skånsom og permanent gjenopprettelse av helsen eller fjerning og utryddelse av sykdom i hele dens vesen på den raskeste og mest skånsomme måte ifølge enkle, forståelige prinsipper.”